6 celulita-killer, conferind pielii tale

Multe femei se luptă cu celulita și slabă a țesutului conjunctiv. Dar există Ceva ce poate fi împotriva neplăcute urme de lovituri pe picioare și Fese companii.

foto27

Mai ales în timpul verii, femeile încearcă să le ascundă cu disperare. Inestetice urme de lovituri, lasă celulita mai ales pe picioare și Fese. Eu pot purta aceasta fusta? Eu pot arăta ea în bikini? Picioarele nu se rostogolească peste, în orice caz, deoarece portocalie din piele au rămas doar vizual spori. Dar, dragi femei, există unele abordări, care ajuta la reducerea celulitei, cel puțin.

Unele abordări, care vă va ajuta, celulita, cel puțin, reduce

  1. Ia o multime de fluide

Bea o mulțime de apă! În primul rând, stimulează metabolismul și arderea de grăsime, iar pielea devine sănătos de echilibru lichid пополнела, ceea ce face urme de lovituri mai puțin vizibile.

  1. Scrubs și cabină de Duș de contrast

De asemenea, în timpul de zi cu zi sufletul puteți acționa împotriva celulitei: cumpărați de la farmacie scrub pentru corp și se aplică de trei Ori pe săptămână, pe Locurile afectate. Peeling are netezește efect și stimulează circulația sângelui. Cine vrea sa cumpere nu peeling, de a face găsi aici instrucțiuni pentru peeling de sine stătător. În afară de dușuri scoțiene, acesta oferă, de asemenea, pentru a permite schimbul de substanțe și de a stimula circulatia sangelui.

  1. Creme și masaje

Multe creme anti-celulita promit minuni atunci când vine vorba de reducerea organge pielii. Cu toate acestea, puțini arată un efect mai mare decât o loțiune de corp. Cu toate acestea, Smântână este o modalitate buna de a acționa împotriva celulitei. Creme pentru hidratarea și strângeți pielea. Ia-o la crema, Masați o cantitate mică de timp, deoarece masajul stimuleaza circulatia sangvina a tesutului conjunctiv.

  1. Dieta anti-celulita

De asemenea, dieta poate ajuta la combaterea celulitei. Ia-o mulțime de vitamina c și potasiu, care conțin alimente. Vitamina c întărește țesutul conjunctiv, în timp ce potasiul ajuta la a preveni retentia de apa.

foto28Produse alimentare cu o cantitate mare de vitamina c: capsuni, kiwi, ardei rosu

Alimente cu potasiu: conopida, rosii, broccoli, sparanghel

  1. Sport nu poate fi

Cu siguranță deja de o mie de Ori am auzit: sportul este important pentru elastică a țesutului conjunctiv. În mod efortului fizic celulele de grăsime redusă de a se exprima și, prin urmare, nu mai este atât de dependentă de țesut conjunctiv. Rezultat: mai puțin vizibile urme de lovituri. În plus, sportul stimulează metabolismul și circulația sângelui.

  1. Tratamente hormonale creme

Trebuie încercat totul și dumneavoastră portocaliu pielea nu a devenit mai bună, există, de asemenea, modalități de problema cu acordarea asistenței medicale aborda. Există prescrise creme, care trebuie să conțină, hormonul masculin testosteron și a țesutului conjunctiv femeile fac mai elastic. Cu creme pot fi însoțite cu toate acestea, efectele secundare de hormon, așa cum se pătrunde prin piele în organism și, prin urmare, impactul asupra întregului organism. Potrivit Beauty portal schoenheitstipps.com mai mult de o voce profundă, puternică оволосение și acnee poate fi o consecință a tratamentului cu hormoni.

Categories: Articol